Prismodtagere

Stort tillykke til prismodtagerne!

Jane Balsgaard og Frederik Hesseldahl udtaler:
“Dommerkomitéen fandt ansøgningsmaterialet til VK 19 af en generel høj kvalitet og lykønsker alle de antagne kunstnere. Vi har udvalgt mange værker i år, for at vise den fulde bredde af kunstspektret, og vi håber, at besøgende vil tage sig tid til at opleve hver og én af værkerne på VK 19.

Det var en svær udfordring at udvælge præmieringerne, for der var så mange gode værker. Men de fire blev udvalgt, netop fordi de exelerede indenfor deres genre”.

VK19 – 1. pris
Christina Maj Lundqvist, for værkerne ”Under the surface”

Fire portrætter af personer der svømmer under vand. Prisen er valgt på grund af det gode håndværk, de maleriske færdigheder og et særligt skabt portræt.
.

.
Se diplom her

VK19 – 2. pris
Kaj Flemming Nielsen, for værket “Moment of Starlight”

Et maleri med en geometrisk komposition. Prisen er valgt for den gennemarbejdede
opbygning og for værkets særlige stoflighed. Værket har en koloristisk rum-fornemmelse, der åbner billedfladen op for beskueren og tillader indtryk af rytme, takt og farveglæde.
.

.
Se diplom her

VK19 – 3. pris
Charlotte Selvig Svensen, for værket “MindMap”

Den ærlige tegnetekniske søgen tilbage til billedkunstens rødder. Prisen er valgt for at hylde en tegneglæde, der ikke er baseret på foto men derimod tegnet direkte efter iagttagelse.
.

.
Se diplom her

VK19 – Plakatpris
Eva mm Engelhardt, for værket “Sitting Blue Man”

En markant, udtryksfuld og humoristisk skulptur, der indbyder til leg, og er en fin repræsentant for den bredde, vi håber på i VK20.
.

.
Se diplom her