Æglager-vagter

20-25 af vore medlemmer deltager aktivt i Kunstforeningens arbejde ved at være Æglager-vagter.

Æglager-vagterne sørger for, at Æglageret holder åbent, når den faste medarbejder har fri. Opgaverne består primært af salg i butikken og opsyn med udstillingerne.

12 timers frivilligt arbejde som vagt på Æglageret giver gratis årskontingent til Kunstforeningen. (Fra og med 2020 er timetallet ændret fra 9 til 12).

Nogle af de frivillige hjælper også til ved nogle af de øvrige arrangementer i huset. F.eks. er der mulighed for at få en god musikoplevelse når Æglageret afholder koncerter. Det kræver bare, at man giver en hånd med ved stoleopstilling, hjælper til i baren og/eller er med til den efterfølgende oprydning.

Møde for Æglager-vagterne.

Hvert år holdes der først på året et møde for Æglager-vagter, hvor det kommende års vagter fordeles. Desuden gennemgås det kommende års udstillinger. Der hygges, diskuteres forslag til forbedringer/ændringer af vagtarbejdet og der udveksles erfaringer.

I 2020 afholdes mødet torsdag d. 6. februar kl. 19.00 på Æglageret.

Har du lyst til at være vagt på Æglageret bedes du kontakte Agnete Seidelin på mail: agnete.seidelin@gmail.com

Fordele.

Du møder en masse mennesker, får dejlige kolleger, får gratis medlemskab samt kunst- og musikoplevelser ved at tage minimum 12 timers vagt som Æglager-vagter på et år.