Æglager-vagter

20-25 af vore medlemmer deltager aktivt i Kunstforeningens arbejde ved at være Æglager-vagter samt afløsere, når dette er påkrævet.
9 timers frivilligt arbejde som vagt på udstillingerne giver gratis årskontingent.
Nogle af de frivillige hjælper også til ved nogle af de øvrige arrangementer i huset. F.eks. er der mulighed for at få en god musikoplevelse, hvis man giver en hånd med ved stoleopstilling, hjælper til i baren og/eller er med til den efterfølgende oprydning, når Æglageret afholder koncerter.

Møde for Æglager-vagterne.
Hvert år holdes der i januar måned et møde for Æglager-vagter, hvor det kommende års vagter fordeles. Desuden gennemgås det kommende års udstillinger. Der hygges, diskuteres forslag til forbedringer/ændringer af vagtarbejdet og der udveksles erfaringer.

Tirsdag den 10. januar i år mødtes Æglager-vagterne til den årlige middag.

Mange vagter var mødt op, og vi havde en hyggelig aften, hvor vi hørte om kunstnerne bag det kommende års udstillinger. Hertil nød vi et godt glas vin og en let anretning fra Landmad.

Endvidere fik vi fordelt en stor del af vagterne.

Se navneliste på Æglager-vagter her

Se vagtplan her

Har du lyst til at være Æglager-vagt i vores kunstbutik bedes du kontakte Agnete Seidelin. agnete.seidelin@gmail.com

Fordele: Du møder en masse mennesker, får dejlige kolleger, får mange gratis medlemsskab samt kunst- og musikoplevelser ved 3 Æglager-vagter á 3 timer.